valborg.

Hallå hallå!
På måndag är det valborg. Eftersom jag och markus har en "paus-övergång-till-att-göra-slut-till-att-vi-ff-älskar-varann" grej som ska vi inte ses förrän på onsdag. Jag pratade med han igår i tele. Då sa han att han ville att jag följer med till liseberg ändå. Så vi ses på onsdag (vet inte vad som händer då för det är hans hemlighet) och så ska vi åka till Liseberg på fredag, alltså om en vecka.
På valborg (måndag) ska jag träffa Amanda och hennes kille och hennes vänner och så åker vi till lund och ser brasan i parken.

Nationella prov i höga blå pumps.

Hej och hopp! Nu har jag precis haft nationella prov i svenska. Inte det roligaste kan jag ju säga. Tack och lov hade jag stöd från mina vänner Kaitlin och Ted och mina kära, älskade och underbara pumps! ♥
Det kan inte bli bättre ju!  Och livet känns ju fucking underbart när man har Four hours to spare...

Ska nog åka till västra hamnen och hälsa på Ted eller så åker vi till lund. Eller så träffar vi Tobias. Vi har fyra timmar på oss haha livet är gött! ..HOST

helgens blogg

hallå hallå!!
Nu har jag anmält mig till Hanna Anderssons bloggs tävling. Håll tummarna för mig!!! :)

puss och kram!!

Staffanstorp-Trellehulla.

Hejsan kära läsare! Igår, som ni säkert vet, var jag hemma hos Kaitlin, en underbart gullig vän och provsmikade henne till studentbalen. Hon blev jättenöjd! Jag får 500:- för alltihop (hår och makeup). Vi hade jätteroligt och pratade länge.
Markus och Max ringde och undrade om jag och Kait ville ha tacokväll med dem. De hämtade oss, vi gick och handlade och hade en rikitigt rolig kväll. Slutade med att vi såg dum och dummare med popcorn och alla sov över hos Max. ;P

Idag åkte jag och Markus till trelleborg (vart min pappa, som bilmekaniker, jobbar). Pappa har lovat att titta på Markus bil. Jag och Markus körde dock fel först. Det var helt och hållet Markus fel, så klart!
De står och meckar på bilen nu medans jag sitter på pappas kontor och bloggar. Mycket duktigt av mig.. ;)

Min lilla Markus ♥


Fråga inte..


Äntligen på rätt väg!


Här springer vi för kung och fosterland!


ojoj max glömde sin öl i markus bil...

Busstur Brandstation Larm Fara.

Idag har vi besökt brandstationen med skolan. Sjukt roligt faktiskt!
Vi fick i uppgift att ta oss till brandstationen själva eftersom det var vår första lektion. Så Jag hoppade på bussen från hyllie och tog mig till Jägersros Brandstation. På vägen träffade jag Bella, vilket gjorde den 49 minuter långa turen en aning roligare. Väl på brandstationen fick jag i uppgift att ta bilder och liknande till skolans sida på facebook likaväl min egen blogg. Verkar som att skolan insett att jag och min kamera är ett haha!

Vi fick först en ganska långtradig föreläsning om vad brandmän gör förutom att släcka bränder (faktiskt mer än man tror-information om brandfara via dörrknackning och skolbesök. Tar emot I.V.A. samtal, rycker ut. I.V.A= i väntan på ambulans). Visste ni att en brandman har 90 sekunder att göra sig i ordning och få ut bilen ur stationen, från att larmet går? Och sedan max tio minuter att köra till destinationen?
Vi fick en rundtur i brandstationen också och många svar på våra frågor.

Mitt i vår uppvisning av brandbilarna gick larmet! Man hörde att någon pratade i en högtalare och sedan gick ett litet larm. Då sa brandmannen " Oj, vi måste rycka ut nu. Ni får ha det så bra". Sen visade han oss vart vi skulle gå så vi inte stod i vägen för brandmännen. Det hela var jättespännande.Titanic♥

Rest in peace all who died when RMS Titanic sank to the bottom of the Atlantic.

the way i see life

Min bästa Markus ♥ älskar dig mest bebis!

Cassandra som dansar fint i festklänning
Min vackra syster Micaela
en girlang som hängde i farmors hall i julas
Min älskade mamma

oh my goodness

helt ärligt.. England är BÄST!!  Ännu en engelsman har fått mig att falla och dö. Denna mannen kommer från Essex och blev känd genom britain's got talent. Skoja inte, jag är kär!  Han har en omåttlig talang och jag tror att han kommer gå långt. Mannen som delar mitt hjärta med Markus (min pojkvän) heter Olly Murs. Jag tycker att hans musik är lyckogivande och mysig... Och så han är ju så snygg!

mycket som hänt!

ursäkta bloggtorkan!
Har varit ganska upptagen. Vi har nu börjat med fest, bal-och bröllopsmakeup. Riktigt roligt!
Jag har även fått "jobb" att sminka både min kusin och min pojkväns kompis Kaitlin till deras baler :)
Kaitlin ska ha en underbar röd klänning. så med henne ska jag göra en grå-svart sotning och röda läppar.
En frisyr har vi ej fastställt ännu. Till min kusin ska vi sminka lite mjukare, då hon ska vara mindre dramatisk och ha en rosa klänning. Där tror jag att vi ska sminka en härlig mjuk rosatonad makeup. Ännu ej konkret dock :)
Min resa till England är även bokad. Jag åker den 10 juli till Gatwick airport själv :) jag kommer hem den 30 juli tror jag det var. Kommer sakna min babyboo!<3
jag har även klippt och slingat håret. jag är lite ljusare nu :)
bara när jag klipt det. slingade bilder kommer senare.
RSS 2.0