Mot Lund!

Tjenare! Imorgon börjar praktiken som ska hålla i sig onsdag, torsdag och fredag under tre veckor framåt. Jag ska praktisera på The body shop på Nova Lund. Det kommer bli väldigt roligt, tror jag. Speciellt eftersom jag har två av mina nära vänner omkring mig på andra affärer i shoppingcentret Nova. Jag ska börja kl. 10.00 och jag slutar 19.00. Jag kommer antagligen vara ganska slutkörd men det kommer vara riktigt roligt så jag klagar inte :)
Jag ska ha svarta kläder, samt skor. Jag måste ha uppsatt hår och pluggar satan till alla produkter så ja gkan hjälpa kunderna i butiken. Det lär gå som en dans, men så klart jag är jag ganska nervös. Tänk om jag gör bort mig eller säger fel till kunderna.. Liknande tankar har vimlat runt i mitt lilla huvud hela dagen men jag tror att jag klarar det! Även om jag inte gör det så kan jag egentligen fråga mina kollegor och bolla med dem om produktkunskapen, sa min lärare. Detta lär gå super, eller vad säger ni?

Wish me luck! Puss och kram, vi höres snart

Skype is my life

Jag älskar skype!
Jag och natali sitter på varsin sida av vår lilla "by" och skypar. Istället för att gå typ 5 minuter och träffas på riktigt! så lata vi är haha usch då!
Alla möjliga katgorier ekar i min lilla lägenhet. Allt från maskeradkomtymer till trancemusik och sedan superhjältar och skor haha!
Inte lyckat kan jag säga.
Vi har dock kommit fram till att dem flesta killar tycker om "töntiga" tjejer. Fast dem ska inte se töntiga ut. Dem ska bara vara töntiga. Alltså en typ undercover nörd. (= en söt/snygg tjej som tycker om star wars/superhjältar och kan många scifi skämt eller vet hur man fixar ett lättare problem på datorn/spelar cod eller bf)
Detta kom vi fram till efter många om och men resulterande i ett sms till en kär vän av det motsatta könet. Sådanna djupa diskutioner håller jag och lilla natali över skype. Borde kanske vara topphemlig info, men who the fuck cares?
Puss ock kram vi synes!
RSS 2.0