travel by Skånetrafiken.

Nu ska jag förklara min resa till skolan. Bara för jag väntar på att tjejerna ska sätta igång filmen.
Det blev bilar förresten.
Från mamma;
Jag åker skolbussen med tjejerna och resten av barnen som bor här, i min by. Den tar jag till Svedala.
Väl i Svedala tar jag 141:an till malmö. Vilket tar typ 50 min till statsbiblioteket.. Jag går sen genom kyrkogården till Gustav Adolfs torg i malmö. Men det är helt okej faktiskt :)
Från Pappa; Jag tar grön buss, 6:an till Dalaplan, malmö, och bytar till 8:an. Den tar mig direkt till gustav. bara andra sidan av torget. Så jag går genom torget för att komma till skolan.
Nu är tjejerna färdiga. Puss puss!  ♥

Myskväll med flickorna.

Med flickorna menar jag mina två småsystrar.
Vi är hemma själva och har precis ätit makroner och köttbullar. Supergott. Jag (som den bästa storasystern i världen) lagade det. Vi ska se en film snart, vilket säkert kommer ta en halvtimme, för vi kommer aldrig komma överens, haha!
Vet ni, det är jättebra att systrar. Även så små som mina. Det är sjukt kul för man kan sminka dem och skoja och bråka. Det är bra att bråka *host,host*...
Våra fantastiska filmval.. Hajar som hajar, bilar, grinchen, hitta nemo, superhjälarna och Madagaskar.
Nu tycker de att vi ska rösta mellan dessa sex filmerna..
Här är min syster Micaela.. ♥
Och Cassandra.♥

Drottning blanka!

Shit alltså. Jag började skolan idag. På en helt ny skola var jag inte kände någon.
På uppropet och liknande, pratade jag med en tjej som heter Laura. Hon är supertrevlig!
Jag pratade även med två andra tjejer, Savannah och Eva-Lina. De är jättekul och trevliga (... Och jag hoppas vi blir bra vänner).  När vi hade slutat så följde jag med dem för att äta, på burger king. Där träffade vi två andra tjejer, som frgade om vi ville sitta med dem. Vi kom upp på uövervåningen och blev bemötta av Joakim, Kristina, Nathalie och Pernilla. Vi hade super trevligt tillsammans, tyckte jag! Det är nästan så att jag längtar efter att få komma tillbaka dit, hehe. Förhoppningsvis så kan jag och Eva-Lina åka på bussen tillsammans, när jag åker från pappa. När jag åker från mamma åker jag buss 141. Då kanske man träffar Kristina på bussen :) Vi är lite utspridda överallt.
Jag och Kristina vid svedala-skurup.
Savannah och Laura i Trelleborg.
Joakim och Nathalie i malmö. Kanske Pernilla också.
Hur som helst, var det jätteroligt. Imorgon blir det diagnos.. Ändå längtar jag tillbaka till skolan hahaha!

Daniel Adams-Ray ♥


Jag var och såg Daniel adams-ray igår. (på malmöfestivalen). Han var bara såååå bra! Älskar den killen! Han är bara så bäst! Jag var bara tvungen att säga det :) ♥



evil baby



jaja, i true blood finns allt.
Vampyrer, varulvar, älvor, onda bebisar xD<3


WTF varning!!!

Drottning blankas gymnasieskola.

hej allihop! På måndag börjar skolan och det känns jätteläskigt men ändå lite kul på samma gång. Jag tror att jag kommer göra bort mig redan första dagen hahaha!
Det är i alla fall lite tur att hjag känner typ en tjej som går där. Hon ska upp i tvåan nu :) Hon har även sagt att jag kan fråga henne grejer om det är nåt ;) vilken tur jag har haha! Min pappas flickväns son, a.k.a, Dennis, ska även gå på min skola men dock en helt annan linje. Han ska gå inredning och jag stylist utbildningen, om ni ej vet det :)
Shit alltså det är som att nu börjar verkligen allvaret! Det är nästan som om man skulle krypa under en sten och gömma sig. Så läskigt känns det. Kommer jag passa in, kommer det vara snälla och roliga tjejer där? (nästan bara tjejer på denna skolan)
Jag hat träffat rektorn typ två gånger och hon verkar jättetrevlig i alla fall. Hon heter Annika och hon undervisar även ibland. Hon är så najs, tycker jag!

Jag har ej hittat något negativt om skolan än. Det kommer väl sen när man har börjat gå där och känt av det verkligen :P

Jag hör att vattnet kokar nu (jag kokar ägg) måste avsluta abrubt. Men ha det underbart så länge <3

good morning, Mr Northman.

hallåjaa!!
Här sitter jag, kvart över sju på en onsdag och undrar varför jag inte sover. Speciellt nu när det är sista veckan av sommarlovet typ. Imorgon fyller min kusin år. Och en kompis som heter Alma. Min kusin är i serbien just nu så jag kan inte gratta henne på samma sätt, dock. Men skit i det :P hon blir nog lika glad hehe :) jag ska börja kolla på true blood säsong fyra snart. Bara för den serien är så jävla bäst och jag drogar den! ♥

puss och kram vi hörs  :)

True blood baby!

haaaaj!  Nu sitter jag och kollar på true blood. Såsong 3. Sjukt braa! Jag älskar det programmet så jävla mycket!
Nu ska jag se episod nr. 10. Jag dör snart! Så sjukt spännande!  Nu måste jag fortsätta kolla puss och kram skumbanan!!!!!
Min favorit karaktär ♥

ullared.

hej folket! Nu har jag varit på ullared med mamma håkan och marcus. Vi hade skoj och jag köpte hur mycket som helst! till exempel denna tröjan :
Jag köpte en parfym och fler kläder, en halstub i svart, m.m :)
Jag rekomenderar att vara där i två dagar. ni vet sova i sån stuga. För det var sjukt roligt! Vi spelade även minigolf. Det var jättekul förutom att jag förlorade :( xD

kusin vitamin

hej bloggen! Jag vet att jag har pausat och inte anmält min paus men jag har inte haft någon tid als känns det som. Hur som helst, så flyger min kusin, Nicole, till Serbien idag, med sin pojkvän, Robin. De ska vara där i två veckor.
Hon sov hos oss inatt, så ska vi köra henne till flyplatsen snart :)<3
Här kommer lite bilder, från grekland, bara för att jag tycker det  är kul :)
RSS 2.0