haters..

alltås.. Jag fattar inte varför man ska stå och hata artister och typ förstöra för dem genom att tracka ner på deras twitter och sånt.. Det är väl ändå din sak att stå och säga åt, till exempel Selena Gomez att dö och kalla henne hora och tracka ner hennes musik, bara för att Justin Bieber råkar vara kär i henne. Okej, lame exempel, men jag blir bara så less på att folk ska vara jättesura på annat folk bara för att de lyckats med något i livet. Var glad för dem istället ju! Det roliga är, innan Justin Bieber och selena Gomez ryktena blommade upp, så älskade mer än hälften av dessa haters henne. så jävla sjukt. varför lägga ner så mycket tid på att hata en tjej som man inte ens känner. då tycker jag inte att man har rätt att döma...

creta

hej bloggen! Jag har varit på creta, sry för super dålig uppdatering <3 men jag måste nog ta en blogg paus ändå. Vi får se vad som händer. Puss och kram så länge!

ta kontroll

<a href="http://www.bloglovin.com/blog/3671187/hemmahosvicci?claim=5hsus6nyf3s">Följ min blogg med Bloglovin</a>

sverige!

hej ungdomar! nu är jag tillbaka i sverige :) jag tänkte bara berätta det nu. Jag ska väl visa er bilderna imorn. Jag orkar inte nu haha!  Jag tänkte också berätta att ajg är helt jävla galen i true blood. Jag är såå jävla kär i den serien! Ska streama säsong tre nu puss haj!

England

Hiya, everyone! Thought i'd get back to you in english, cause this keyboard haven't got the 3 last swedish letters..
Today i've been shopping. Gonna go shopping tomorrow aswell. I heart shopping! Have to tell you about this guy i met yesterday.
He was abosutely gorgeous! He's a skater. He is tall with brownish hair and a gr8 sense of humour.
He was real kind and, hoopefully, i'll see him this evening aswell. He told me to come down, if i'm bored. He'll be at the skatepark everyday, he said. So hopefully  ;) ♥
VICCI IS ON THE HUNT!! xD
RSS 2.0