Falska människor..

Nu när jag sitter här och bara är så tänker jag.. Jo, det händer.
jag kom att tänka på att falska människor finns överallt. Bakom varje lögn, varje svek, varje stela leende..
Jag har en "vän" som verkar vara rätt falsk nu.. Men jag har alltid kunna lita på henne.. Nu känns allt förjäves. Jag orkar inte bråka med henne. Det är inte lönt.. Jag har bara tröttnat och inte orkat ge efter. Jag känner bara för att sluta i skolan helt. Efter denna veckan har vi bara två veckor kvar och allt blir bra. Jag är rätt säker på att allt blir bra.
Tillbaka till falska människor. Jag kan erkänna att jag också har varit falsk någon gång sådär när man vill bli vänner med andra pga populariteten och sånt. Jag kan inte klandra de som gör det eftersom de flesta faktiskt vill vara populära. Men ärligt talat har jag växt ifrån det och orkar bara inte bry mig om sånt mer. Det är bara det att min "falska lilla vän" inte har det. Jag är rätt less på att hon beter sig sådär. Men vad kan jag göra?
Jag tycker bara att en bra början är att bara försöka vara så ärlig som möjligt och sen bara go with the flo, så att säga.
några som håller med eller inte håller med? kommentera gärna!

MAMMA ♥

min kära älskade mamma (L)
Idag har vi haft en helt underbar dag tillsamans! Hon är bara bäst ♥
Jag fick skor idag, plus ett par gula mysbrallor och ett gult-vitt randigt linne. Hon är så bra att snacka med och vi har så roligt.. Jag älskar dig, moder♥
Här är lite bilder från vår dag :)♥
hmmm.. detta är en smått ohärlig bild på mig i mina mysbyxor och mitt linne som jag fick idag♥
kanske inte så fin bild på mig, med jag gillar den ändå på något vis x)
Mamma, jag älskar dig (L) du är bäst!!!
En jättefin bild tycker jag. Trots att jag är osminkad haha

Gud vad blek jag är hehehe

Lipstick

Detta var ärligt talat den bästa låten i hela eurovision! Den äger, så jävla bra! Och ett stort plus är ju att de är jätte söta ^^<3 puss och kram till er, Jedward!

Fest för modern <3

igår, hade vi en fest för min kära moder och det var jäteroligt. Min fest-present till henne var att göra runt 25 kladdkaks-muffins med glasyr och dekoration på till festen. De blev jätte goda. Det är bara vanlig kladdkaka men man sätter smeten i muffinsformar istället :) Det funkar jättebra och de blev riktigt goooooda!!!

ROCKAHOLIC!

JAG HAR KLIPPT MIG!!  :D  eller inte jag, frisören gjorde det, men ni fattar, hehe ^^ här kommer lite fler bilder.

Vicci goes zombie.

...eller inte riktigt. Jag bara typ sminkade mig lite coolt för några dagar sen och tänkte visa upp bilderna jag tog här :) ja här är dem!

Nationella prov..

hej folket! Nu sitter jag hemma hos Catharina och hjälper henne hitta en klänning till balen som vi ska ha precis innan skolavslutningen. Det ska bli jättekul! Jag har redan det klappat och klart med min kära klänning. Så nu ska jag hjälpa catharina!  Vi har suttit här i två timmar och kollat på klänningar. Jag tror att hon äntligen bestämt sig. Eller snart i alla fall, haha!men vi hörs senare, POK!

skola=tortyr

Jag hatar verkligen att gå i skolan. Speciellt nu i nian när man ska göra nationella prov. Okej, vi har bara typ tre kvar, men de är de värsta nu... Jag hatar matte -.-''

Kate's klänning

VAD FIN DEN HON ÄR! Kate Middleton och prins William, Hetig och hertiginna av Cambridge, som drottning utnämnde dem till i fredags, är nu gifta!  Eftersom jag är till hälften engelsk så var detta en really big deal för mig, haha. Hur som helst, ämnet just nu, är Kate's vackra klänning.
Den är gjord av Sarah Burton som är chefdesigner på alexander mcqueen. Hon tog överefter Lee alexander mcqueen, som dog i februari, förra året ♥
Kate såg ut som Grace Kelly!  Den elfenbensvita klänningen med vit spets över axlar och armar var fenomenal på Kate. Den markerade midjan och upphöjda kragen var så vackert. Det sägs att 60 sömmerskor hade hjälpt att brodera kjolen och släpet, samt ärmarna. Kates tiara var lånad från Cartier, tror jag. Väldigt stilrent och lyxigt.
Det utsläppta håret var helt underbart! Så rätt. Det var riktigt fint, jag beundrar verkligen hennes helhet. Lockarna i håret satt helt rätt runt hennes hals. Väldigt vackert.
♥CONGRATS WILLIAM AND KATE! ♥
RSS 2.0