Happy New year's eve, England!

Halloj! Imorgon bär det av till min andra halva. Det vill säga, jag och pappa anknyter våra rötter och flyger till england för en vecka :D<3
Det kommer bli riktigt roooligt! Jag känner att jag verkligen vill iväg och träffa min familj! Vi åker tidigt imorgon så jag bloggar nu istället.
Mina nyårslöften:
  1. Bli hälsosammare.
  2. Gå och simma åtminstone en gång varje vecka.
  3. Jobba på min ergonomi (Jättemycket!) Det är inte lätt att va blivande makeup artist haha!
  4. Jobba på min röst också!

Min och Nicoles jul.

God jul Nicole :)♥

God jul folket.

god jul! usch vad roigt vi hade igår!
Vi var först hemma hos mormor och morfar och åt lunch där. Sedan, lite innan tre, åkte vi hem till Jörgen och Anette (Morbror och fru). Det var riktigt kul! Vi Drack glögg och såg Kalle anka.
När det var dags att äta igen satte vi oss vid bordet. Annette hade dukat så fint! Med små namnskyltar och allt! Btw, namnsyltarna var små röda julkulor med platt botten. Så gulliga! (Morfar stannade hemma för att han är sjuk)
Har ni hört talas om en bakvänd version av "Hej tomte gubbar"? Vår familj sjunger alltid den istället för den vanliga versionen. Jag har fortfarande inte lärt mig den bakvända... Och jag är 16!
Min familj ka inte den vanliga nu längre haha!
Kanske kan skriva ner den bakvända texten här sedan så kan ni försöka er på den!
Vad fick ni i julklapp?
Mamma, Håkan och mormor.
min syster Micaela
Nicole ser lite malplasard ut :D
Min kära kusin är söt i skägg. Micaela mäkte inte ett skit haha
Nicole tror hon kan lista ut vad som finns i paketet...
Detta var min jul.
Det bär av till England den 28:e! :D Skall firas nyår med släkt och vänner i England iår! Kommer bli jättekul.
Imorgon ska jag få träffa min älskling, hoppas jag. Annars hinner vi inte ses innan jag åker.

Mange bjuda vicci på stativ?

Hade velat att Mange bjöd mig på ett stativ och boken bättre bilder.. Julklapp!!
Hade varit riktigt schysst haha!
Måste köpas till kameran;
Mer tillbehör.
stativ.
fisheyeobjektiv.
wishful thinking! Nej men jag skall köpa det sen när jag har tillräckligt med pengar.
Någon som söker makeup artist?

Favorit i repris.

Amarula tree.

Amandas musik är helt fantastisk! Tack amanda jenssen för att du hjälpt mig genom allt! Har sett dig live, och började nästan gråta. hehe.. Du är sjukt bra och jag älskar dig!
Jag älskar låten Amarula tree. Den är så bra! Och greetings from space är så vacker<3 Din röst får mig att rysa varje gång. Man hör direkt när du sjunger. Tycker du ska släppa en ny skiva snart! skulle köpa den direkt

10 dagar tills julafton ♥


Tänder ett ljus.

Idag har varit en av de värsta dagarna på länge. Min kompis mamma gick bort imorse. Jag ringde honom och han berättade att hon hade haft cancer i hela magen. Helt sjukt. Hans mamma var övercool. Hon var bäst! Kan inte tro det..  Efter det så blev jag jättedeppig, såklart. Tänker på dig, Emil ♥ Inte nog med det men när mamma ringer. kommer hon också med dåliga nyheter. Morfar har blivit rät dålig igen. Då började jag gråta. Första gången jag grät i min nya skola. Det blev liksom för mycket på en gång, ni vet?
Hur som helst, gick i riktigt spyregn till bussen, så när mamma hämta mig var jag dyngsur. Varm dusch, tack!
En riktigt dålig dag i princip.
Men mina tankar är hos Emil och hans familj som miste sin kära Lena idag ♥
Ryser bara tanken av henne. Den coolaste personen jag träffat!
Tänder ett ljus vid min dörr, av respekt.
Tänder ett ljus i mitt rum, av tacksamhet.
Tänder ett ljus i mitt hjärta, av kärlek.

Matteprov...

Jag verkligen hatar matte.. Tack Gode gud att jag kan välja bort matte i tvåan! Nu är min hand helt blå av all bläck. (Behövde skriva ner formlerna)
Andelen=Delen / Det hela. Jo tack. Det lär jag komma ihåg... jag riktigt avskyr matte! Det är det värsta som finns. Usch vad jag hatar det...
Har nog aldrig varit såtrött i huvudet som jag är just nu. Mitt huvud är helt proppfullt med en massa nummer och formler som jag inte ens kommer komma ihåg när alarmet går igång imorn. Det är så jävla onödigt..
Nu återgår jag till helvetet.. puss vi hörs!

Sammarbetsvilliga människor?

Jag är överlack. Jag har tröttnat på folk som vägrar sammarbeta! Om man ska jobba som vi gör i vårt yrke så måste vi kunna sammarbeta! Då är det dö trist om en grupp på sex personer ska jobba tillsammans och det är två stycken som arbetar. Har varit med om det några gånger nu tycker jag.. Man kan åtminstone försöka och käma lite för att få ihop ett bra projekt.. Eller så säger man från början att man är helt värdelös med att hjälpa till :( Ursäkta men jag tycker ändå att om man är i en grupp borde man åtminstone försöka så att man inte förstör för någon annan. Speciellt inte i skolan. För där gäller det betyg. Vilket är viktigast av allt just nu!

thank god for spotify ♥

Hej folket! lyssnar på jul musik, invsept i en mysig filt och dricker varm oboy. Mmm.. Vad mysigt det lät hihi!
Tänkte bara hälsa och kanske visa upp lite foton jag tog igår, nu när jag mår lite bättre :)

sjukling.

Hej bloggen! Varit hemma sen i tisdags. Jag har varit sjuk :( men imorgon bär det av till skolan och sedan hem till Amanda, om hon är frisk hon oxå. Hoppas det.
Jag måste bara säga att true blood är sjukt bra! Har tittat på mina boxar dessa dagar. Inte alls långtråkigt som vissa säger! Ända som kanske är negativt är väl att det blir lite överdrivet kanske. Men jag tycker om att se på det ändå :)
puss så långe vi hörs.
RSS 2.0