Tjejmiddag!

Igår hade jag och mina vänner, Amanda, Elina och Maria tjejmiddag hos mig. Mycket fniss och skoj! Vi åt tacos och drack goda drinkar. Så mycket som jag har skrattat! Tack för en kul kväll, tjejer!

Jag och amanda kan aldrig vara normala :D
 
Maria somande i fåtöljen haha
 
 
 
 
 

ABC book

nu har vi gått genom det förbannade alfabetet på engelskan. Jag och Gabriela skrev om djur. Vår presentation finns att se på google docs.

https://docs.google.com/presentation/d/1CUdt_i0Yvn6MQtdT5cyNr8Fj8QBO4HcO8hEA0RPwmcA/edit#slide=id.p

så nära men ändå så långt bort.

Vi hade examination på ett arbete inom tradition och utvecklings kursen. Jag var så klart sjuk :( så nu måste jag vänta ända tills slutet av denna terminen för att göra den för att vår lärare sa att det inte finns någon tid alls för att göra det under lektionstid.
I morgon ska vi arbeta med editorial makeup = smink för tema omslag till entidning till exempel. Jag valde temat "Winter Wonderland" för Vogue.

Jag ska använda mig av studio foundation från kryolan.
Jag ska göra en slarvig svinrygg på en kall blond modell. Modellen ska ha kall blåskimrig ögonskugga som rouge och en blå festmakeup.
Hennes läppar ska vara vita med blå detalj. Ansiktskort finns på min instagram; vicciskilton
Biler med systemkameran från arbetet kommer senare.

åh, kära kräfta

Men tjenare! Idag så är vi i full gång med att fixa och dona med kräftskivan vi skall hålla här i kväll. Musiken bedövar och jag är förkyld till mix men det stoppar oss inte! Här ska det ätas skaldjur och bröd!

regn under förmiddagen. finns risk för förkylning.

sitter och myser under filt med tjocktröja och leggings. Alltid mys att vara sjuk haha! mitt nya mecenatkort har kommit som är ganska roligt ju.. Har precis beställt "how i met your mother säsong 3" och "the brocode". Förhoppningsvis kommer dem strax landa i brevlådan min!
Annars då? Jo, i skolan så har vi gått genom färgfotografering och massor av kul. Vi har pratat om hur man hanterar olika kunder på personlig försäljning.

praktiskt är ju ändå bättre

men tjenare! nu är det bara någon liten vecka kvar tills jag tar min första runda in om The Body Shop på Nova Lund för att praktisera där :) Kommer bli riktigt roligt tror jag! jag kommer få ha en liten namnlapp och på den ska det även stå "fråga mig!". Det tycker jag är bra, för då kommer jag få mer erfarenhet att jobba med kunder och kunna förbättra min produktdemonstration (=hur man säljer en produkt till kunden, förklarar och visar hur den fungerar och vad den gör). Jag är väldigt stolt över att jag fick platsen på The Body Shop. Speciellt lycklig för att jag gärna vill jobba där i framtiden!
RSS 2.0