haters..

alltås.. Jag fattar inte varför man ska stå och hata artister och typ förstöra för dem genom att tracka ner på deras twitter och sånt.. Det är väl ändå din sak att stå och säga åt, till exempel Selena Gomez att dö och kalla henne hora och tracka ner hennes musik, bara för att Justin Bieber råkar vara kär i henne. Okej, lame exempel, men jag blir bara så less på att folk ska vara jättesura på annat folk bara för att de lyckats med något i livet. Var glad för dem istället ju! Det roliga är, innan Justin Bieber och selena Gomez ryktena blommade upp, så älskade mer än hälften av dessa haters henne. så jävla sjukt. varför lägga ner så mycket tid på att hata en tjej som man inte ens känner. då tycker jag inte att man har rätt att döma...


Kommentarer
Martin

Hej!

Har du en minut eller två över, så ta dig tid att besvara Dagens fråga. Handlar idag om musik och träning.

Veckans blogg är på begäran igång igen och The Edge finns även nu på Facebook - länk hittar du på bloggen.Häng med på en fartfylld blogg med inrikting på styrketräning.Ha en fortsatt härlig dag!

2011-07-22 @ 15:23:16
URL: http://edgeman.blogg.se/
Martin

Sv: Andra idag som rekomenderar den låten =) Är villig att hålla med om att den ger "det lilla extra"Hoppas du får en trevlig helg. Några speciella planer?

2011-07-22 @ 15:27:49
URL: http://edgeman.blogg.se/
Emelie

Jag håller med!! Så töntigt! =D

2011-07-22 @ 15:29:21
URL: http://emellay.blogg.se/
Evelina

Glöm inte anmäla dig till dagens blogg :D

2011-07-22 @ 15:30:01
URL: http://kungevve.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0